Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

MHP'den Görkemli Açılış

MHP

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erdek ilçe örgütünün yeni hizmet binası törenle açıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erdek ilçe örgütünün yeni hizmet binası törenle açıldı. Tören kapsamında görev alan mehteran takımı çaldıkları marşlarla açılış törenine ayrı bir renk kattı. Mehteran takımının çaldığı marşların ardından, okunan dua eşliğinde kurban kesildi.
Törene MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, Belediye Başkanı İsmail Ok, Ocaklar beldesi Belediye Başkanı Hüseyin Durak ve Aksakal beldesi Belediye Başkanı Üstün Taşdemir ve DYP döneminin eski bakanlarından Baki Ataç da hazır bulundu.
MHP Erdek İlçe Başkanı Z. Haluk Nazlıoğlu`nun konuşmasının ardından Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, açılışta yaptığı konuşmada, Erdek'in düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıldönümüne işaret etti ve şunları söyledi: Bugün, iki önemli olayı kutluyoruz. Biri, Erdek'in kurtuluşu, diğeri de MHP Erdek İlçe Başkanlığı binasının açılışı… Kuva-yi Milliye kahramanlarının ve geçmişteki şanlı günlerinin hatırlandığı coşkulu bir gün. Erdeğimizin kurtuluş günü kutlu olsun. Böyle bir günde, MHP İlçe teşkilatının açılışı bir tesadüf olamaz. Bu toprakları, ecdadımızın kanını-canını vererek nasıl kurtardığını en iyi biz biliyoruz. Halkımızın böyle bir günde, MHP Erdek İlçe teşkilatının açılmasına gösterdiği ilgi, bize, başta Erdek olmak üzere Balıkesir'de ve tüm ilçelerinde üç hilalli bayrağın burca dikileceğini gösteriyor. Hanımlara ve gençlere özellikle teşekkür ediyorum. Kurtuluş Savaşı'nda şanlı tarihimizde kadınlarımız en başta olmuştur. Erdek'te, Nene Hatunları, Kara Fatmaları gördüm. MHP, Erdek'te de, başta kadınlarımız olmak üzere 2014 yerel seçimlerine hazır olduğunu göstermiştir. Ben, Erdek İlçe Yönetimini kutluyorum, başarılar diliyorum”
 Daha sonra söz alan Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut ta, 2014'te yapılacak yerel seçimlerle ilgili açıklamada bulunarak, Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı partisinin adayı olan İsmail Ok'un kazanacağını öne sürdü. Bulut, Sizler, Balıkesir'deki değişimi gören, fark eden insanlarısınız. Balıkesir'de bir dümen çevriliyor, Balıkesir'i ele geçirmek istiyorlar. Fakat bilmiyorlar ki Balıkesir, ilk kurşunun atıldığı yerdir; teslim olmaz. Büyükşehir dediler… Balıkesir Belediyesi, İsmail Ok'un liderliğinde MHP bayrağını yükseltti. İnşallah sizin desteğinizle yine üç hilalli bayrak yükselecek” dedi. Daha sonra bina, açılış kurdelesinin, Başkan Ok'un da bulunduğu davetliler tarafından hayırlı olsun” dilekleriyle kesilmesiyle hizmete açıldı.
MHP  Balıkesir İl Başkanı Bayram Çılgın`ın konuşmasının ardından yeni ilçe binasının açılış kurdelası hayırlı olsun” dilekleriyle kesildi.
MHP`nin açılış törenine, AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı Yöneticileri, CHP Erdek İlçe Teşkilatı Yöneticileri, S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyeleri, Erdek Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ile kalabalık partililer ve vatandaşlar katıldı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı